Log in

Gran afluència de públic a les desfilades i activitats de Gimoda

Més d’un miler d’assistents a les activitats i desfilades de la 3a Setmana de la Moda de Girona

L’esdeveniment mostra les noves col·leccions d’onze dissenyadors i posa el focus sobre la moda sostenible

ACN Girona .- La 3a Setmana de la Moda de Girona, GiModa, ha atret més d’un miler d’assistents a les desfilades i a la resta d’activitats. Des del divendres, el Teatre Municipal ha acollit onze desfilades de dissenyadors (dels quatre són estrangers) que han mostrat les noves col·leccions. L’esdeveniment vol impulsar el sector de la moda i el tèxtil a Catalunya i, enguany, ha posat el focus en la moda sostenible.

“Crec que el nivell de les desfilades ha estat molt alt i estem molt satisfets, Girona ha tornat a ser epicentre de la moda”, ha valorat la presidenta d’Agimod, Sílvia Castelló.

 

La Setmana de la Moda es tancarà dilluns amb una jornada de treball a l’entorn de marques que creen sota patrons sostenibles i ètics.

Les desfilades d’aquest diumenge han estat les darreres d’aquesta tercera edició de la Setmana de la Moda de Girona. En total, fins a onze dissenyadors han presentat les seves noves col·leccions. Tal i com explica la presidenta d’Agimod, Sílvia Castelló, en aquest esdeveniment els creadors poden presentar la col·lecció que desitgin i no es limita a què siguin d’una època de l’any determinada.

Castelló ha destacat que dels onze creadors, n’hi ha quatre que són estrangers i que guarden alguna relació amb Catalunya.

Són dissenyadors que treballen i confeccionen aquí però que siguin de fora ja és un senyal de la varietat que tenim i és molt positiu“, ha manifestat la presidenta d’Agimod.

Els dissenyadors presenten les noves col·leccions a l’escenari del Teatre Municipal, que s’ha condicionat especialment per a l’ocasió. Dues fileres de cadires voregen el quadrat en el que s’ha convertit l’escenari. La sala es manté a les fosques i només una llum zenital il·lumina el pas de les models.

Aquest diumenge han presentat col·lecció Ilisa Goodman, on cada peça al·ludeix els diferents aspectes de la creació del món com el cel, la terra, el mar o la flora. També ha presentat dissenys Míriam Álvarez, una marca de roba de caràcter fresc, sofisticat i femení. La nova col·lecció de primavera i estiu s’inspira en el mediterrani.

A la tarda ha estat el torn de Núria Serra BCN, amb una col·lecció per a dona basada en el concepte ‘soprt-lux’. També han desfilat pel Teatre Municipal de Girona els nous dissenys de KM By Lange, un estudi de disseny situat entre Barcelona i Kíev. Tota la producció és artesana i reduïda i a Girona han presentat una recuperació de diferents col·leccions.

La darrera desfilada l’ha protagonitzat Ingrid Munt, sempre a la recerca de nous teixits i noves tècniques de punt, amb una desfilada minimalista on les models desfilaven a pas lent sota els compassos de música clàssica.

Activitats complementàries 

A banda de les desfilades, l’esdeveniment ha comptat amb el GiModa Market, situat a la plaça del Vi amb representació de diferents marques i amb actuacions musicals. En total, més d’un miler de persones han assistit a les desfilades i d’altres activitats, com l’homenatge que es va fer al dissenyador Elio Berhanyer, de 88 anys i una de les icones de l’alta costura. El programa es completa demà amb una jornada d’empresa sobre mode sostenible i ètica.

Gimoda-1

Gimoda-2

PATROCINADORS
Patrocinadors Gimoda 2018  
COL·LABORADORS
Col·laboradors Gimoda 2018    
ORGANITZA:
AMB EL SUPORT DE:

Associació Agimod

Ajuntament de Girona

 

Generalitat de Catalunya

Diputació de Girona


SEGUEIX-NOS A:

Copyright 2017 © - info@gimoda.cat - Mapa web - Avís legal - Política de privacitat

Log in or Sign Up