Log in

Gran èxit de la Iª Setmana de la Moda de Girona

Després de 4 dies de ponències, desfilades, tallers i expositors repartits pel Barri Vell de Girona, ha finalitzat la Iª Setmana de la Moda de Girona, el gran projecte de l’associació Agimod, que ha aconseguit posar de relleu el bo i millor dels teixits i el talent de tots els seus participants.

DNA de Claudio de Rossi i la botiga de roba Killing Weekend han estat els dos guanyadors als premis de Millor Desfilada i Millor Estand respectivament, que van ser anunciats durant la Gala de Clausura a l’Hotel Carlemany per la seva originalitat i professionalitat.

A llarg de la setmana, el públic ha pogut assistir a desfilades sorprenents, originals, coloristes i trencadores. L’ambient de somni que desprenia el Teatre Municipal entre ombres i llums ha acollit les performance de dissenyadors consagrats i emergents amb un públic que, per primera vegada, s’asseia a sobre de l’escenari en comptes de a les grades. Pel passadís central cobert amb catifa vermella, s’acostaven les models amb les últimes creacions de dissenyadors com Jordi Dalmau, Celia vela, Ivonne Zamora, Who, Aysha, Mivira, Núria Serra o Aguilar Rovira.

La Setmana de la Moda no ha deixat indiferent a ningú, tant és així que hi han passat diverses autoritats com l’alcalde Carles Pugidemont, que va assistir a  la inauguració, la tinenta alcalde Marta Madrenas, que ha estat present a tots els actes i rodes de premsa de Gimoda, i fins i tot Helena Rakosnik, la dona del President de la Generalitat, que no ha volgut perdre’s l’esdeveniment.

Ja es preveu una segona edició de cara al 2016, que arribarà amb més envergadura i més novetats respecte l’anterior.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

PATROCINADORS
Patrocinadors Gimoda 2018  
COL·LABORADORS
Col·laboradors Gimoda 2018    
ORGANITZA:
AMB EL SUPORT DE:

Associació Agimod

Ajuntament de Girona

 

Generalitat de Catalunya

Diputació de Girona


SEGUEIX-NOS A:

Copyright 2017 © - info@gimoda.cat - Mapa web - Avís legal - Política de privacitat

Log in or Sign Up