Log in

GiModa 2016

La II edició de la Setmana de la Moda de Girona, GiModa, es celebrarà del 8 a l’11 de Juny a Girona.

Unes jornades dedicades a la promoció de la moda i de nous talents creatius de les comarques gironines amb el propòsit de donar a conèixer promeses emergents, petits creadors i tota la indústria tèxtil de la demarcació de Girona, i col·locar al mapa la ciutat com a parada obligatòria per a tot amant de la moda.

dissenyadors-gimoda

Enguany, 7 dissenyadors participaran a aquesta segona edició. Trobem dissenyadors com Josep Abril, Pau Esteve, Sita Murt, Yerse, Who, Celia Vela, i CarmePuigdevalliPlantéS.

Per la seva banda, 6 dissenyadors triats a través del concurs de dissenyadors també formaran part del planter de creadors amb l’objectiu de donar-los a conèixer i impulsar la seva carrera professional mitjançant la plataforma de GiModa.

Altrament, juntament amb Francina Models, s’obriran càstings a les principals ciutats de la província, Girona, Olot i Torroella de Montgrí, per sel·leccionar participants per desfilar a la passarel·la de GiModa tant en les col·leccions dels dissenyadors consagrats com dels emergents.

PATROCINADORS
Patrocinadors Gimoda 2018  
COL·LABORADORS
Col·laboradors Gimoda 2018    
ORGANITZA:
AMB EL SUPORT DE:

Associació Agimod

Ajuntament de Girona

 

Generalitat de Catalunya

Diputació de Girona


SEGUEIX-NOS A:

Copyright 2017 © - info@gimoda.cat - Mapa web - Avís legal - Política de privacitat

Log in or Sign Up