Log in

Elio Berhanyer serà el protagonista de GiModa 2017

Elio Berhanyer, dissenyador de referència mundial, serà el gran protagonista de la III Setmana de la Moda de Girona

Els organitzadors de Gimoda 2017, que se celebra del 9 al 12 de juny, volen fer un reconeixement a la trajectòria d’aquest gran mestre i creador de 88 anys, un dels dissenyadors de moda més reconeguts d’Espanya i amb una gran projecció internacional i una de les grans figures de la moda que han inspirat i inspiren les noves generacions. Elio Berhanyer compta entre les seves clientes personatges de la talla de l’actriu Ava Gardner, Vyd Charisse i la Reina Sofia i ha rebut nombrosos premis , entre els quals destaca la Medalla d’Or al Mèrit en les Belles Arts i el Premi Nacional de Moda.

La Setmana de la Moda de Girona està organitzada per Agimod i l’Ajuntament de Girona i té la col·laboració de la Generalitat i la Diputació de Girona.

La tercera edició de GiModa acull onze dissenyadors, alguns d’ells emergents i d’altre firmes consolidades, que presentaran les seves propostes: Yerse, Pototi, DNA, Bella Lola, Pau Esteve, WHO, Ilisa Goodman, Limbo , Nuria Serra , KM by Lange i Ingrid Munt. Les desfilades es duran a terme al Teatre Municipal de Girona i a partir d’avui ja es poden reservar les invitacions gratuïtes per poder assistir-hi ja que l’aforament és limitat.

La setmana de la Moda de Girona comptarà també amb un espai, GiModa Market, on els dissenyadors podran mostrar i vendre el seus productes als assistents. A més, a la plaça del Vi s’instal.larà una zona per les actuacions musicals i les activitats que s’han previst.

La desfilada inaugural de la tercera edició tindrà lloc el divendres 9 de juny a les 21h a la plaça del Vi de Girona i anirà a càrrec de Yerse.

“GiModa arriba a la tercera edició i amb la voluntat de ser un lloc de trobada dels protagonistes de la moda i de reflexió del moment que viu el sector”

segons ha destacat la presidenta d’Agimod, Sílvia Castelló. Per això com a novetat aquesta any la cita comptarà amb una jornada d’empresa dedicada a la moda sostenible i ètica.

Agimod i l’Ajuntament de Girona van presentar els detalls de la tercera edició de la Setmana de la Moda de Girona el 23 de maig, en un espectacular i innovador acte que es va dur a terme al Pont de Pedra de Girona. Durant la presentació es va evelvar uns 2 metres del terra una estructura amb un gran vestit de color vermell i fúcsia acabat amb una cua de sis metres on el públic assistent es podia fotografiar . Hi va haver música en directe a càrrec del DJ Basi de la Fuente.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas ha valorat la projecció i el creixement que està experimentant la Setmana de la Moda, i ha destacat la rellevància d’aquest sector per a la ciutat:

“pot ser un dels eixos econòmics de la Girona del dia de demà, perquè ja estem atraient joves talents que vénen a Girona per quedar-s’hi: creen el seu taller, es fan aquí les confeccions i obren la seva botiga. Des de l’Ajuntament hem de posar facilitats perquè les iniciatives en aquest camp, com la Setmana de la Moda, serveixin per consolidar un sector de qualitat i que viu moments a l’alça”.

La presidenta d’Agimod, Sílvia Castelló, s’ha mostrat satisfeta per

“la consolidació de l’esdeveniment que vol posar Girona en l’epicentre de la moda”

Jornada sobre moda sostenible i ètica

A banda de les desfilades , com a novetat, en aquesta edició de GiModa , el dilluns 12 de juny, a l’Auditori del Centre Cultural la Mercè de les 10h a les 14h, hi haurà una jornada d’empresa dedicada la moda sostenible i ètica. L’objectiu és donar a conèixer al teixit empresarial i al consumidor conceptes que estan marcant noves tendències en la producció i els hàbits de compra. De la mà d’experts i empreses capdavanteres en l’adopció de processos sostenibles (com Eurecat, Filats Besalú, Toni Pons o Ecoalf Madrid, entre d’altres) s’identificaran noves oportunitats i es compartiran bones pràctiques per generar models de negoci més competitius i sostenibles. Hi haurà conferències i taules rodones . La periodista de TV3 especialitzada en moda, Peté Soler, serà l’encarregada de moderar aquesta jornada. Segons la presidenta d’Agimod, “la moda sostenible és una necessitat i una oportunitat”

Ja pots veure les magnífiques imatges i el vídeo de la presentació de la III Setmana de la Moda de Girona

Presentacio 3ª setmana de la moda de girona gimoda 2017
Presentacio 3ª setmana de la moda de girona gimoda 2017
Presentacio 3ª setmana de la moda de girona gimoda 2017

En aquest enllaç pots veure i compartir totes les imatges >> Presentació Gimoda 2017

Recull de premsa sobre la presentació de la III Setmana de la Moda de Girona:

EL PERIODICO >> El diseñador Elio Berhanyer, protagonista de la Semana de la Moda de Girona

EL PUNT AVUI >> Moda ètica i sostenible en la 3a edició de Gimoda

DIARI DE GIRONA >> Elio Berhanyer serà el protagonista de la Setmana de la Moda de Girona

LA VANGUARDIA >> El diseñador Elio Berhanyer, protagonista de la Semana de la Moda de Girona

ARA.CAT >> El dissenyador Elio Berhanyer, gran protagonista de la 3a edició de GiModa

FEM GIRONA >> Sílvia Castelló, Tercera edició GIMODA, la Setmana de la Moda de Girona

XIP TV – TV GIRONA >> La Setmana de la Moda de Girona arriba a la 3ª edició (a partir del min. 8)

9 DIARI.CAT >> El dissenyador de referència mundial, Elio Berhanyer, gran protagonista de la 3a edició de GiModa

AJUNTAMENT DE GIRONA >> El dissenyador de referència mundial, Elio Berhanyer, gran protagonista de la 3a edició de GiModa

 

PATROCINADORS
Patrocinadors Gimoda 2018  
COL·LABORADORS
Col·laboradors Gimoda 2018    
ORGANITZA:
AMB EL SUPORT DE:

Associació Agimod

Ajuntament de Girona

 

Generalitat de Catalunya

Diputació de Girona


SEGUEIX-NOS A:

Copyright 2017 © - info@gimoda.cat - Mapa web - Avís legal - Política de privacitat

Log in or Sign Up