Log in

Concurs de dissenyadors 2018

 

Ets dissenyador/a i vols participar a Gimoda 2018? Apunta’t al Concurs de dissenyadors.

A més, Gimoda premiarà amb un guardó a la millor desfilada dels participants

NORMATIVA PER PARTICIPAR A LES DESFILADES I SHOWROOMS:

 1. Els dissenyadors/res interessats/des en participar a les desfilades, hauran d’estar associats a AGIMOD en la data de presentació de la sol·licitud.
 2. Els/les dissenyadors/res que sol·licitin un espai de desfilada podran presentar col·leccions de roba o complements.
 3. Per participar a les desfilades de la 4a edició de Gimoda de Girona cal presentar la corresponent sol·licitud omplerta i signada en els terminis establerts. Un cop l’organització comuniqui l’acceptació de la sol·licitud cal liquidar l’import corresponent en un termini màxim de 10 dies. L’acceptació de la sol·licitud es comunicarà via mail.
 4. Un jurat professional seleccionarà els dissenys que desfilaran a la 4a edició de Gimoda de Girona. Es valorarà la qualitat i singularitat de la mostra presentada, així com altres aspectes de valor afegit, com l’aplicació de criteris de sostenibilitat en la confecció o la vinculació amb el territori català.
 5. Un cop confirmada la reserva d’espai de desfilada i showrooms per part de l’organització i liquidat l’import corresponent, l’anul·lació no és possible.
 6. L’organització es reserva el dret d’acceptar les sol·licituds atenent als interessos i objectius de l’esdeveniment.
 7. L’organització determinarà l’ordre de participació en les desfilades.
 8. Les desfilades tindran lloc al Monestir de Sant Pere de Galligants els dies 20 i 21 de setembre.
 9. Els/les dissenyadors/res que sol·licitin espai de desfilada hauran d’aportar una memòria que descrigui el seu projecte empresarial a curt i mig termini.
 10. L’organització condicionarà l’espai de desfilada i showrooms, determinarà l’escenografia, aportarà l’equip tècnic de so i llum i l’equip de models, inclòs l’accés al backstage amb servei de perruqueria i maquillatge.
 11. Per optar a l’espai de desfilada els/les dissenyadors/res hauran de presentar una col·lecció de 3 looks: 1 look confeccionat i els 2 looks restants en suport audiovisual, fotogràfic o amb el book de dissenys. El lloc de lliurament és a l’Escola de Qstura, situada al C/ Emili Grahit, 91 Parc Científic i Tecnològic de la UdG (de 10.00h. a 13:00h).
 12. L’organització no es fa responsable de danys causats per furt o pèrdues durant les desfilades.
 13. L’organització es reserva el dret d’ajornar, anul·lar o suspendre les desfilades o alguns dels seus actes, quan les circumstàncies ho aconsellin. Si la desfilada no es porta a terme per causes no atribuïbles al dissenyador/a, es retornarà l’import de la reserva.
 14. L’organització premiarà la millor desfilada. El guardó es farà públic durant el sopar de cloenda de la 4a edició Gimoda i consistirà en un guardó a la millor col·lecció, repercussió mediàtica i mitjans de comunicació.

 

PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS:

Les sol·licituds per participar a les desfilades de la 4a edició de Gimoda de Girona s’hauran de presentar durant el període comprés entre els dies 6 i 20 d’agost de 2018 mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a gimoda@gimoda.cat juntament amb la documentació indicada.

Les sol·licituds rebudes en data posterior queden sotmeses a la disponibilitat d’espai.

RESOLUCIÓ DE LES SOL·LICITUDS I PAGAMENT

L’organització comunicarà als/les sol·licitats la seva acceptació com a participants en l’espai de desfilada com a màxim el dia 18 d’agost de 2018.

DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR PER CORREU ELECTRÒNIC:

 • Sol·licitud emplenada i signada.
 • Fotocòpia DNI del/a sol·licitant.
 • Fitxa descriptiva de la desfilada que es proposa.
 • Memòria del projecte empresarial a curt i mig termini. ( si no es disposa de memòria empresarial es pot presentar igualment)
 • 2 looks en format digital.

MATERIAL A PRESENTAR EN FORMAT FÍSIC:

 • 1 look confeccionat

El lloc de lliurament és a l’Escola de Qstura situada al C/ Emili Grahit, 91 Parc Científic i Tecnològic de la UdG – Edifici Narcís Monturiol – 17003 Girona (horari: de 10.00h. a 13:00h).

>>

Descarrega la fitxa descripció del projecte empresarial

Descarrega el full de sol·licitud

 

PATROCINADORS
Patrocinadors Gimoda 2018  
COL·LABORADORS
Col·laboradors Gimoda 2018    
ORGANITZA:
AMB EL SUPORT DE:

Associació Agimod

Ajuntament de Girona

 

Generalitat de Catalunya

Diputació de Girona


SEGUEIX-NOS A:

Copyright 2017 © - info@gimoda.cat - Mapa web - Avís legal - Política de privacitat

Log in or Sign Up